Direktlänk till inlägg 25 september 2015

födelsedag och jobb!

Av siid - 25 september 2015 01:00

ahmen tja!

glömde visst bort bloggen lite... sist jag skrev så va det straxt innan vi flyttade. 
flytten gick jättebra! vi trivs som fiskar i vattnet! kan även berätta att oliver har börjat på dagis, där han trivs såååå bra! 

jag har även fyllt år! blev 24 den 4e sep. woho! 
och jag och micke har förlovat oss <3
mycke händer på kort stund haha!

ja, min födelsedag då: 
jag, micke, mikkan och robban drog till garbo i sundbyberg.
robban hämtade oss med en asfrän jänkare! micke och robban stannade bara en kortis, för micke skulle till göteborg med jobbet dagen efter och robban hämta några andra och köra hem dom. plus att oliver sov hemma hos pappa. 
men jag och mikkan röjde vidare, lika hårt som vi alltid gör haha! när garbo sen stängde så kom robban och hämtade mig och vi en sväng i stan och ut till arlanda och kollade på flygplanen. jag kom hem ungefär 07.30 på lördagen.
dagen efter, på lördagen, va vi hos min pappa. eller ja... vi sov där! på eftermiddagen kom min lillasyster, vi fyller år på samma dag, och hennes pojkvän och vi åt god mat!
pappas fru grillade kött och gjorde egen klyftpotatis, och jag som inte tycker om kött så jättemycke fick en kycklingfilé grillad, mums!

sen åkte jag och en väldigt trött oliver hem till min mamma, hon kom och hämtade oss. 
oliver slocknade nästan på en gång och jag och mamma satt och pratade strunt ett tag innan vi också gick och la oss.
på söndagen va det fika hemma hos mamma för oss och presentutdelning såklart!
jag fick mina grymt efterlängtade ögonskuggpaletter: 2 st paletter med 120 ögonskuggor i varje, omg <3

så har vi ju förlovningen:
jag har ju tjatat om att jag vill förlova mig i evigheter känns det som! 
och jag och micke satt p balkongen och då kom förlovning på tal och vi bestämde oss för att vara litespontana, så vi åkte till täby c för att kirra ringar, men dom stängde precis när vi kom dit. så vi åkte till kista galleria istället, där vi beställde ringarna. kassörskan sa att det skulle ta 4-5 dagar för dom att komma, så vi tänkte "aha, tors-fre då" men dom kom redan på onsdagen. så på då åkte vi och hämtade dom! oliver hade somnat i bilen, så micke gick upp själv till butiken medans jag väntade med oliver i bilen. 
sen kom han ner, då stod jag utanför bilen och rökte och micke log sådär finurligt som bara micke kan göra och frågade lite sött om jag ville förlova mig med honom. jaaa, sa jag och log så jag trodde att mungiporna skulle spricka! 
och enligt traditionen så ska man ju gifta sig inom ett år om man har förlovat sig, men det kändes lite väl tajt, så vi satte en gräns på 2 år. 
om 2 år blir jag alltså mrs. axelöv! <3

och så till sista punkten:
jag har skaffat mig ett jobb! jag har sökt och sökt och sökt. 
sen fick jag ett nummer av olivers ena dagisfröken, till förskolechefen! fick komma på arbetsintervju och nu på onsdag börjar jag jobba om förskolevikarie! yaaay!

nu tänkte jag ta mig ett glas vin, och gosa ner mig i soffan!
oliver sover, micke är påväg hem. han har stannat på jobbet och fixat med v70n, eftersom vi ska sälja den... i will miss that car </3

pussåkram , visespåstan!


          

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av siid - 4 december 2015 12:05

Tjabba tjena! Idag har jag varit på vårdcentralen och träffat min läkare. Jag fick mediciner: antidepressiva och ångestdämpande. För 2 veckor sen fick jag sömntabletter, som ska hjälpa mig att somna och behålla sömnen. Och i början av januari, eve...

Av siid - 26 september 2015 01:12


hoppla! jag måste berätta om min nya vän: josefine!josefin, hittade jag på facebook. jag sökte efter någon här ute på ekerö som kunde göra naglar! blev tipsad om jossan.wow, säger jag bara... vilken perfect match! hon har nästan lika skev humor som j...

Av siid - 14 juli 2015 01:00


tjabba tjena. nu är det så att vi flyttar på måndag, den 20e.och började packa igår. jävlar asså.... det här är första riktiga gången jag flyttar. innan har jag bara flyttat med mina kläder och lite skit. men nu ska allt ner. jag får näst intill pani...

Av siid - 5 juni 2015 01:00

halloj!har inte skrivit på ett tag, eftersom jag inte tänkt på bloggen över huvudtaget.men nu är jag har här iaf! det nya är att vi ska flytta, äntligen!vi ska flytta till ekerö, och ta över mickes pappas lägenhet. en 3a!är så nöjd över det, jag och ...

Av siid - 23 april 2015 01:00


jag har ä n t l i g e n färgat mitt hår! imorgon kommer mitt löshår, är sååå lycklig!håret blev då svart, och imorgon kommer knallrött hår, och en del av det kommer jag färga svart, så det smälter in bättre, så det blir bara lite rött i det svarta. k...

Presentation


Mamma. Sambo. Förlovad. Storasyster. Bästa vän. Dotter.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards